(Android) Tasty Town - Cooking \u0026 Restaurant Game kodi palielina izturību
Feb 18, 2022 6:07:09 GMT -7
Post by neudissutemoz on Feb 18, 2022 6:07:09 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tasty Town - Cooking \u0026 Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tasty Town - Cooking \u0026 Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodi palielina izturību ▞▞▞
▞▞▞ Tasty Town - Cooking \u0026 Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
tā ir laba spēle, lai nogalinātu laiku, līdz sasniedzat augstāku līmeni, kur gaidīšanas laiks ir vienkārši traks!
Vai jūs jokojat ar šo atjauninājumu? Īsāks gatavošanas laiks? Kur!?! Kviešiem tagad 29 minūtes. Beigts spēlēt, jau pagāja pietiekami ilgi pirms tam, tagad atskaņošana ir REEEEEALI lēna.
Man vienkārši patīk restorānu spēles, un šī ir pagaidām labākā. Tikai pareizais grūtības līmenis.
Man ļoti patīk spēlēt šo spēli, taču tā kādu laiku sasalst, tā darbojas, pēc tam tā pati problēma ir jāizdzēš, ja tā tiktu novērsta, tā piešķirtu tai 5 zvaigznes 😞
Spēle ir pārāk lēna, un cilvēkiem ir nepieciešams uz visiem laikiem, lai ēstu ēdienu, bet burgeriem ir nepieciešams mūžīgi, lai pagatavotu to vienkārši pārāk lēni.
pārāk dārgi, un viņiem ir vismaz jāiedod bezmaksas zelta kaste par katru līmeni augstāk, jo tas aizņem uz visiem laikiem, 2 iegūstiet 1.
Tas ir tāpat kā Pasaules šefpavārs, tikai nedaudz atšķirīgi tēli, taču šķiet, ka tas ir nedaudz vieglāk. Vienkārši atzīmējiet, ka jums ir nepieciešami dārgakmeņi, un jūs varat tos izmantot diezgan ātri, bet pretējā gadījumā tā ir jautra spēle.
Tasty Town Casual jghi
Esmu ļoti vīlies spēlē un izstrādātājos. NEtērējiet savu dārgo laiku spēles instalēšanai, jo pirmajās 3 minūtēs. spēlējot, jūs jau esat gatavs iegādāties paku. Kviešu/bekona audzēšana prasa ilgu laiku, kas liek jums tērēt viduvēju dārgakmeņu daudzumu, ko tie jums dod, kas savukārt liek jums tērēt naudu spēles sākumā. Es NEKAD neesmu spēlējis spēli, kas vēlas, lai jauns spēlētājs iegādājas paketi 3 minūtes pēc spēles sākuma. NELIETOJIET savu laiku!
Tas ir grūtāks nekā World Chef, bet joprojām patīkams. Viņiem ir jāstrādā, lai paātrinātu laiku un jāstrādā pie uzglabāšanas. Izņemot to, tā ir lieliska spēle.
⭐-Laukkopības funkcijas ir lieliskas, kas man patīk ⭐- Atšķirīgā virtuve ir laba iezīme, taču: jūs nesaņēmāt 3 zvaigznītes, jo +lūdzu, pievienojiet spēlei vairāk dārgakmeņu, nesūtot īstu naudu +lūdzu, paplašiniet ēdienus +izdariet vairāk piedāvājumu, lai saņemtu dārgakmeņus. jūsu atjauninātajā versijā
Šī spēle bija patiesi fenomenāla līdz jaunākā atjauninājuma izlaišanai. Lai gan izmaiņas ir labas, šajā atjauninājumā veiktās izmaiņas bija jāapsver vairāk. Produktiem, kurus bija vienkārši audzēt, vajadzēja palikt vienkāršiem, un, lai gan es augstu vērtēju papildu preces, kuras mēs varam audzēt un mūsu šefpavāri var pagatavot, spēle tagad ir daudz apgrūtinošāka un vienkārši nomākta. Lai gan esmu pārliecināts, ka šo spēļu un to atjauninājumu izveidē ir jāiegulda daudz darba, es ceru, ka izstrādātāji pielāgosies.
Šī spēle ir sūdīga. Es turpinu iedziļināties spēlē, bet tā vienkārši sastingst un visu laiku kavējas, šī spēle nav tā vērta!👎👎
Es sazinājos ar draudzeni Gosbto Julia, bet man nepietiek, lai pabeigtu viņas kravas automašīnu. Tas neļāva man izkļūt, es to izdarīju 3 reizes, un tas joprojām neļauj man izkļūt, kad tieku pie draugiem. Esmu pabeidzis, es atgriezīšos, kad tas būs salabots, līdz tam laikam to noņemšu.
Man bija jauns tālrunis, un viss, kas bija manā vecajā, tika pārsūtīts uz manu jauno tālruni. Es arī nevaru iegūt 3. līmeni. Es mīlu šo spēli un labprāt atgrieztos 50. līmenī, kurā biju iepriekš. Tāpēc, lūdzu, izlabojiet to...restorāns "Libra♎Luv😍😘" Pirms tam es iedevu 5 ⭐⭐⭐⭐⭐, līdz spēle tiks labota, paliks 2⭐⭐
šī spēle ir pilnīgi satriecoša ar vienu nelielu problēmu, ka ēdiena gatavošana prasa ilgu laiku, un tas ir garš
lieliska spēle.. tikai vēlos, lai man nebūtu jāiegādājas dārgakmeņu burka.. tiem automātiski jānonāk atskaņotājā... tāpēc nav godīgi, un tirgum ir jābūt labākam par to, kāds tas ir
Varu teikt, ka šī spēle radīs tikpat lielu atkarību kā World Chef. Ļoti jautra spēle. Šī ir mana izkļūšana kā sieva un mamma, atrodoties mājās, lol. Es pat darbā ložņāju, lai pagatavotu lietas, lol
Šo spēli ir jautri spēlēt. Bet ir dažas lietas, kuras es vēlētos mainīt, lai padarītu spēli organizētu. 1. Coop slēdzene. 2. Globālā parāda vairāk priekšmetu. 3. Nostipriniet slēdzeni, lai turētu priekšmetus, lai neviens nepaķertu priekšmetus, kas kādam ir nepieciešami.
Pagaidām šī spēle man ļoti patīk. Man atgādina citu spēli, bet ar jautrākiem elementiem. Saldējuma sakraušanas mini spēle ir aizraujoša, lai gan es tajā ne pārāk labi.
Es atvainojos, bet man ir vienalga, ir grūti spēlēt, jo īpaši bez dimantiem. Es nedomāju, ka jums vajadzētu likt spēlētājam tos iegādāties, lai tikai spēlētu spēli, it īpaši, ja dažiem cilvēkiem nav līdzekļu to iegādei. bet ne ty
Pēc viena posma mums jāspēlē uz dimantiem, kas nav iespējams pat tad, ja tiek izpildīts izaicinājums. Spēle uz naudu. Tātad atinstalēšana.
Man patīk šī spēle, bet šī spēle vienmēr ir iestrēgusi. Lūdzu, izlabojiet to. Un, lūdzu, pārliecinieties, ka, atverot lietotnes, nav kavēšanās. Es varu piešķirt 5 zvaigznes, ja atrisinātu šo problēmu. Paldies 💖
Tasty Town Casual jwu
Šī ir jautra spēle. Tas ir arī lielisks laika pavadītājs. Tas tevi tur. Es ļoti iesaku šo spēli! Izmēģiniet un IZBAUDIET!
Šis ir ļoti labs piemērs tam, kā iznīcināt spēles pieredzi. Spēlei ir viss, lai tā būtu laba, taču tad jums ir jāgaida vairākas minūtes, lai pagatavotu vienu vienumu. Paiet pusstunda gaidīšanas, lai tikai varētu izpildīt vienu pasūtījumu. Es tērēju vairāk laika, skatoties uz ekrānu, jo gaidu, kad kaut kas būs gatavs, nevis lai to atskaņotu. Turklāt atlīdzība ir ļoti maza. Jūs varat paātrināt procesu, ja izmantojat reālu naudu. Tātad, tas ir liels NĒ.
Man patiktu šī spēle, ja tā ļautu man tikt garām apmācībai. Tas sasalst katru reizi, kad es atsāku spēli, un neļaus man tikt tālāk. Tāpēc ceru, ka man tas nebūs jādzēš.
Tasty Town - Cooking & Restaurant Game Fritidsspill dwii
Maksā, maksā, maksā... tā ir jautra spēle, bet viss prasa dimantus, kas maksā komplektu. Negaidiet, ka tiksiet tālu, nemaksājot. Daudz. Tas bija patiešām jautri, līdz es nonācu līdz tam. Nevar uzvarēt izaicinājuma līmeni, nepērkot uzlabojumus un neturpinot biļetes. Kas ņem dimantus. Daudz no tiem.
War Machines: Tank Army Game Akció sqs
Tasty Town ir ātra ēdiena gatavošanas spēle ar lielisku grafiku, atlīdzībām, jauninājumiem un paplašinājumiem, kā arī iespēju nolīgt šefpavārus no visas pasaules un atvērt vairāk specializētu restorānu.
Tasty Town - Cooking & Restaurant Game Įprastos temos anx
Gāja labi, līdz tika parādīta apmācība, lai palīdzētu draugiem. Es noklikšķināju uz nē, paldies, un tas joprojām turpināja man parādīt, kā to izdarīt. Tagad tas ir iesaldēts kāda cita lapā neatkarīgi no tā, ko es daru. Šķiet, ka esmu pabeidzis spēli.
Mīlu šo spēli! Es nekad neesmu spēlējis spēli tik ilgi, man parasti paliek garlaicīgi. Esmu 77. līmenī un joprojām to spēlēju gandrīz katru dienu!
neticama spēle, līdz es sasniedzu 8. līmeni, un tā neļaus man progresēt. Man ir jāaizpilda pasūtījums Džūlijai, bet man nav resursu, un tas neļaus man izmantot savus dimantus, lai man palīdzētu. Man patīk šī spēle, un tā ir diezgan nomākta, ka man var nākties atiestatīt visu spēli tikai šīs problēmas dēļ.
Ēdienu gaidīšanas laiki ir SMIEKLI!!! 2-50 minūtes!!! Tas bloķē lietas, ko es jau esmu nopelnījis, un es nevaru izdarīt pusi no tā, kas tajā teikts. Neiesaku šo spēli.
Man nācās pamest, jo šī spēle aizņem pārāk daudz iekšējā cietā diska. Nav skaidrs, kāpēc tas nav pārvietojams. Tas arī kļuva mazliet novecojis un dažreiz bija grūti jaunināt. Nākotnē es varētu atkārtoti lejupielādēt.
Dienas laikā esmu aizņemts, un tas ir tik lieliski, ka tiek sasniegts maksimums. Man patīk šī spēle, tā ir lieliska, un man patīk, ka tajā ir divas daļas, piemēram, galvenā daļa un daļa, kas dod jums steigas gatavošanu. Skriešanās daļa ir mana iecienītākā daļa, un tā ir arī galvenā daļa. Es iesaku šo spēli, jo tā jūs aizņem, un tā ir patiešām laba spēle.
Spēle ir aizraušanās. ļoti izklaidējoši un vienīgais mīnuss ir gaidīšanas laiks. Lauksaimniecība, restorāns un ēdnīca vienlaikus. Viena no problēmām ir vienumu jaunināšanas iespējamība, 1 vienums ir biežāks, tāpēc tas aizpilda krātuvi. Nekādā veidā nevar pārdot jauninājumu preces un nevar atcelt pavāru uzdevumu rindu. malā no tiem. iespēja palīdzēt citiem spēlētājiem ir patiešām lieliski, un iespēja nopelnīt dimantus bez īstas naudas man ir pārdošanas punkts. atliek tikai izbaudīt spēli......
Ļaujiet man tikai teikt, ka tā ir ļoti jautra spēle, taču katru reizi, kad es ieeju spēlē, tiek parādīts īpašais piedāvājums katru reizi, kad tas ir kaitinoši, un tas liek jums izskatīties tā, ka jūs vienkārši vēlaties naudu no cilvēkiem. Bet, izņemot to, tā ir jautra spēle.
Ļoti labi, es domāju, ka viņi varētu izlemt apmācību, bet jautri!
Spēle agrāk izskatījās daudzsološa, taču spēles Tasty Dash ārkārtējās grūtības, grūti jaunināmi šefpavāri (1000 monētas par katru jauninājumu) un zemākā pārtikas preču cena padarīja spēli neinteresantu. Es varētu atinstalēt lietotni pēc pāris dienām.
Nepatīk griešanas laika izmaiņas kopš atjaunināšanas. Atšķirībā no citām šāda veida spēlēm, laiks, kas nepieciešams galveno kultūraugu audzēšanai, lai pabarotu dzīvniekus, ir absurds kopš atjaunināšanas.
Man bija jautri ar spēli, līdz vienā apmācības daļā, kurā man palīdzēja NPC ielādēt viņu kravas automašīnu, parādās ļoti slikta kļūda un spēle iesaldē. Es mēģināju to salabot, bet tas nedarbojās, kauns, jo es to izbaudīju līdz tam brīdim.
Lieliska spēle. vienīgā problēma, kas man ir, ir tāda, ka tad, kad šefpavārus var uzlabot, kaitinošais loks ir iestrēdzis virs viņu galvām! citādi patīk
ES mīlu šo spēli! Es pat ieliku naudu šajā lietotnē. Viena lieta, kas ir kaitinoša, ir tas, kāpēc visi gatavie ēdieni nenonāk pieliekamajā, tikai daži ēdieni. Es nezinu, vai tas ir tikai jēdziens mēģināt piepildīt savu šķūni, lai padarītu to izaicinošu?
Man patīk spēle, bet, kad tā saka, ka šefpavāra izaicinājums ir sācies, man joprojām ir jāgaida 2 dienas, līdz tā ļaus man pievienoties. līdz tam laikam man ir 16 stundas, lai palīdzētu pārējiem pavāriem. nav vērts spēlēt šo spēles daļu.