Post by neudissutemoz on Feb 18, 2022 5:51:39 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cafe Panic: Cooking game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cafe Panic: Cooking game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódgenerátor primogemek ▞▞▞
▞▞▞ Cafe Panic: Cooking game 2022 version ▞▞▞
Lassan unalmas és nehezen frissíthető. A grafika annyira kicsinyített, hogy szemétnek tűnik. Túl drága és végtelenül kimerítő, hiszen drágakövekre vagy energiára van szükség ahhoz, hogy bármit is megtegyen az első három szinten, amelyek mindegyike 2 másodperces! 10 perc után eltávolítva ne zavarjon
Unalmas
Nagyon szeretem ezt a játékot! Akár offline is tudok játszani. Szeretem!
Annyira könnyű játszani, és addiktív ✨
Sok móka és nagy kihívás, talán kevés, vagy sok lol.
mielőtt a játék frissítésre szorult volna, élveztem a játékot...frissítés után tovább tart a várakozási idő a tokenre a játékhoz...és előtte az életnek csak 5 évet kell várnia 10-ig ....a kicsit csalódottan...
A keményhez ragadt akár törölheti is. Minden szintű 40-es korosztály a közelébe sem fér
szeretem a játékot. Az összes étteremben legyőztem minden táblát, de úgy tűnik, örökké tart, amíg új éttermek állnak rendelkezésre, hogy továbbra is játszhassanak.
az alkalmazás zúz, vagy mindig erővel bezár, majd a táblagépem lefagy..
Jó játék, de a dolgok nagyon drágák
mert a bőrszín megváltoztatásának lehetősége nem csak adott.
Tetszik, de nem a legmagasabbra, kicsit javítani kell rajta
ez a játék nagyon vicces
A játék nagyon szórakoztató, de nem reagál megfelelően. Sokszor kihagyja a lépéseimet, és ez összezavarja az egészet.
Ez egy szórakoztató játék, de a kávézóban minden elromlik, például a turmixgép Wi-Fi nem szükséges, ez akadályozza és szinte lehetetlen lépést tartani, amíg meg nem javítják, és újra letöltöm.
Szép játék, de a játékhoz energiára van szükség.☹
Az alkalmazást a rendkívül irritáló hibája miatt töröltem. Folyamatosan lefagy, majd bezárja az alkalmazást, kijavítja, és megfontolandó az újratöltés. A kérdésedre csak annyit tudok válaszolni, hogy véletlenszerű időpontokban, többnyire egy szint alatt zár, de a térképen is zárt korábban.
Jó, de a gépek fejlesztéséhez gyémántot kell használni, nagyon drága
Cafe Panic: Cooking game Simulasyon gbn
A valaha játszott legrosszabb játék, mivel nem teszi lehetővé egyetlen pálya újrapróbálását életek elvesztése nélkül
Meg kell-e várnom, amíg az életek újra megtelnek, nem mintha a candy crush-t játszom?
Nagyon szerettem ezt a játékot, nagyon jó és kihívásokkal teli. A grafika elkészítésének módja és minden olyan jó benne. Sok szint van és sok étterem is, egyszerűen kiváló. Kellemes játék a szabadidőnkben.
a játék rendben van. egyszerűen nem kapok gyakran 3 syart. talán nem csak jó ebben a játékban 😂😂. de remek játék.
Miért nem kényszeríted a dolgozókra a két kezüket? Ez reálisabb
Ez egy szép és szórakoztató játék.
Túl kemény szint,
A játék lassú és igazságtalan, ha gyorsan megyek, nem áll le, és bosszantó..Szeretem a játékot, de egy része nem élvezhető
Imádok játszani ezzel a játékkal, de annyira frusztrált vagyok, mert a drágaköveket nehéz megszerezni, nem tudom frissíteni a gépet, a drágakövek szükségesek és a karakterkészségek olyan lassan mozognak, ezért tavaly töröltek, majd újratelepítem, most nincs más, szeretném élvezni a karácsonyi kávézót, de hogyan elérhetem-e ezt, ha nem tudok átmenni egy restón, mert elfogytak a drágakövek, javítsatok tovább, köszi...😢😢
Cafe Panic: Cooking game Симулације udh
Ez tényleg nagyszerű. Játszom ezt a játékot, mint minden nap, és egy másik megjegyzéshez a drágaköveket nehéz megszerezni. De ez egy nagyszerű alkalmazás
szép
Milyen zseniálisak a frissítések és a dizájn. Utoljára néhány hónappal az összes szakasz teljesítése után játszottam – Meglepetésemre a játéktörténetemet elmentették, és amikor abbahagytam, elkezdhettem... yay! Új éttermek, új, érdekes ételekkel és a dekoráció részleteire való nagy odafigyeléssel. Szeretem az egyszerű, játékos által vezetett főzési utasításokat az új ételek megkezdéséhez, ami úgy tűnik, hogy ez is frissült volna.
Szórakoztató, de nem elég idő számomra a minijátékok iránt
Eltávolítva. A játék nem engedett játszani. 2/6-ig töltődik
Monster Pertahanan Raja Strategi clms
Nagyon szeretek játszani ezzel a játékkal, de hirtelen nem nyílik meg. Beragadt a betöltési oldalon. Kérjük, javítsa ki.
Az egyik legjobb éttermi főzési, felszolgáló játék, amivel valaha játszottam. szeretem. v addiktív. Az árucikkek és éttermek sokfélesége nagyon érdekes és kielégítő.
Soha nem értékelem az alkalmazásokat, de ez egy nagyszerű, hétköznapi játék, amely nem kényszeríti arra, hogy fizessen a győzelemért. Régóta élvezem komolyabb fizetési akadályok nélkül.
Cafe Panic: Cooking game Παιχνίδια προσομοίωσης pykd
szórakoztató játék, de elfogy az energiád a gyorshoz
Nehéz gyémántot szerezni, és nagyon nehéz frissíteni az itemet, mert gyémántot kell használni.
Az egyik kedvenc játékom, és telepítés után azt olvassa el, hogy bízzon a Cafe Panicban. És törölni akarod a fájljaimat? 5 csillagról 2-re csökkent.
A játék túl lassan halad. A frissítések drágák, és az egyes szintek lejátszásához szükséges energia mennyisége ésszerűtlen. Eltávolítva.
Imádom ezt a játékot, de több üzletre van szüksége, mert az összes üzletet befejeztem. most mit csinálsz? ok, az első mondatot úgy tettem közzé, mint egy hete, és még mindig várom, hogy frissítsem és adj hozzá további éttermeket!
Nem reagál az irányítás, masodpercekre kihagy...
Háromszor vagy négyszer kell megérintenem a játék válasza előtt.